Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Prej dy vitesh DRSH Durres, ne bashkepunim te ngushte me QKCSAISH, filloi pilotimin e...

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,si anetare  e Grupit te reagimit te kordinuar  prane...

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Nga aktivitet mbi zbatimin e Planit Vjetor KRAT Durres nga DRSH DURRES.   Drejtoria...

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Ne kuader te procesit te permiresimit te vazhdueshem te cilesise se sigurise dhe te Akreditimit ,...

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,organzoi aktivitet sensibilizues ne shkollen 9 vjecare...

 • Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

  Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore...

 • Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

  Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

 • Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

  Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve...

 • Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

  Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e...

 • Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

  Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

 

Intervista e Drejtorit te DRSH Durres ne lidhje me masat e mara gjatë sezonit turistik

Higjena ushqimore

Higjena Ushqimore

  1.

Dhenie leje per fillim aktivitet tregtetar per person fizik dhe juridik 

7.000 LEK 

  2.

 Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per automjet transporti te produkteve ushqimore

1.500 LEK 

  3.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per automjet transportit dhe tregetimit te produkteve ushqimore

2.000 LEK 

  4.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per magazina ushqimore

2.000 LEK

  5.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per ambulant te produkteve ushqimore 

1.000 LEK 

  6.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per lokale sherbimit publik(kafe,birrari,bufe,embeltore etj..)

3.000 LEK

  7.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per bar restorante dhe pizeri

5.000 LEK

  8.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per lokal te tregtimit te produkteve ushqimore(buke,mish,peshk,bulmet,minimarket)

2.000 LEK

   9.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per supermarket

3.000 LEK

 10.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per linja e reparte prodhimi te pijeve alkolike dhe jo alkolike

5.000 LEK

 11.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per linja prodhimi buke,prodhim brumi, pasticeri e akullore

3.500 LEK 

 12.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per thertore,linja prodhimit te produkteve te mishit(sallam,qofte etj..)

3.500 LEK

 13.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per linja e punishte te perpunimit te fruta-perime

3.500 LEK 

 14.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per linjat e perpunimt te dritherave ,mullinj bloje,prodhim makarona

3.500 LEK

 15.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per punishte perpunim qumeshti,nenprodukte te tij(baxho etj) 

3.500 LEK 

 16.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per fabrika prodhimi te produkteve ushqimore

10.000 LEK 

 17.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per frigorifer ku ruhen produkte ushqimore

5.000 LEK

 18.

Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per tregjet e shitjes me shumice (privat ose shteteror)

5.000 LEK 

 19.

Ekspertize te ndryshme higjenike me kerkese

 3.000 LEK

 

Miratimi dhe dhenie e te gjithave lejeve higjenike te mesiperme behet pas perfundimit te praktikave nga sherbimi i higjenes dhe inspektoriati sanitar shteteror.

 

Per  ankesa te ndryshme mund te drejtohen tek Shefi i Higjenes  dhe tek Drejtori i DRSHP Durres.  

DREJTORI

     

             Dr. Kristo HUTA   

Drejtoria shëndetit publik:

Drejtoria e shërbimit parësor në Durrës ka ngritur grupet e punës që do të monitorojnë të gjithë vijën bregdetare për lokalet e natës dhe kryesisht për ndotjen akustike.

 

Lexo me shume...

Disa tregues shendetesor per vitin 2017

Lexo me shume...

Kunder dhunes me baze gjinore


Te gjitha te drejtat te rezervuara.   Copyright © 2013.