Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Prej dy vitesh DRSH Durres, ne bashkepunim te ngushte me QKCSAISH, filloi pilotimin e...

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,si anetare  e Grupit te reagimit te kordinuar  prane...

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Nga aktivitet mbi zbatimin e Planit Vjetor KRAT Durres nga DRSH DURRES.   Drejtoria...

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Ne kuader te procesit te permiresimit te vazhdueshem te cilesise se sigurise dhe te Akreditimit ,...

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,organzoi aktivitet sensibilizues ne shkollen 9 vjecare...

 • Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

  Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore...

 • Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

  Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

 • Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

  Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve...

 • Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

  Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e...

 • Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

  Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

 

Intervista e Drejtorit te DRSH Durres ne lidhje me masat e mara gjatë sezonit turistik

Higjena komunale

Higjena Komunale

 

1.

 Dhenie leje higjenike per rrojtore  

2.000 LEK 

2.

 Dhenie leje higjenike per floktore 

2.000 LEK

3.

 Dhenie leje higjenike per farmaci 

3.000 LEK

4.

 Dhenie leje higjenike per klinike dentare (pa laborator)

5.000 LEK 

5. 

 Dhenie leje higjenike per klinike dentare me laborator

 10.000 LEK

6. 

 Dhenie leje higjenike per laborator kliniko-biokimik

5.000 LEK

7.

 Dhenie leje higjenike per klinike mjeksore(patholog,obstretrik-gjinekolog,pediatri,dermatologji etj...)

5.000 LEK

8. 

 Dhenie leje higjenike per hotele deri ne 10 shtreter 

4.000 LEK

9.

 Dhenie leje higjenike per hotele nga 10 - 50 shtreter

8.000 LEK 

10.

 Dhenie leje higjenike per hotele nga 50-100 shtreter

15.000 LEK

11.

 Dhenie leje higjenike per hotele mbi 100 shtreter

20.000 LEK 

12. 

 Dhenie leje higjenike dhe ekspertize per diskoteke

5.000 LEK

13. 

 Dhenie leje higjenike per objekt pastrimi kimik

5.000 LEK

14. 

 Dhenie leje higjenikeper kabinet ECHO

5.000 LEK

15.

 Dhenie leje higjenike per sherbime te ndryshme publike

3.500 LEK 

16.

 Ekspertize higjenike per banesa,bodrume me kerkese

 700 LEK

 

Miratimi dhe dhenie e te gjithave lejeve higjenike te mesiperme behet pas perfundimit te praktikave nga sherbimi i higjenes dhe inspektoriati sanitar shteteror.

 

Per  ankesa te ndryshme mund te drejtohen tek Shefi i Higjenes  dhe tek Drejtori i DRSHP Durres.  

DREJTORI

     

             Dr. Kristo HUTA   

Drejtoria shëndetit publik:

Drejtoria e shërbimit parësor në Durrës ka ngritur grupet e punës që do të monitorojnë të gjithë vijën bregdetare për lokalet e natës dhe kryesisht për ndotjen akustike.

 

Lexo me shume...

Disa tregues shendetesor per vitin 2017

Lexo me shume...

Kunder dhunes me baze gjinore


Te gjitha te drejtat te rezervuara.   Copyright © 2013.