Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Prej dy vitesh DRSH Durres, ne bashkepunim te ngushte me QKCSAISH, filloi pilotimin e...

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,si anetare  e Grupit te reagimit te kordinuar  prane...

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Nga aktivitet mbi zbatimin e Planit Vjetor KRAT Durres nga DRSH DURRES.   Drejtoria...

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Ne kuader te procesit te permiresimit te vazhdueshem te cilesise se sigurise dhe te Akreditimit ,...

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,organzoi aktivitet sensibilizues ne shkollen 9 vjecare...

 • Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

  Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore...

 • Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

  Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

 • Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

  Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve...

 • Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

  Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e...

 • Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

  Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

 

Intervista e Drejtorit te DRSH Durres ne lidhje me masat e mara gjatë sezonit turistik

Miresevini2

Drejtoria  Rajonale e Shendetesise Durres,nepermjet faqes  te internetit,synon qe te jete me afer popullates duke  ofruar informacione te nevojshme dhe bashkekohore  me qellim qe popullata e cilado grupmoshe te bej zgjedhje sa me te shendetshme. Sigurisht  , Drejtoria jone synon te jete sa me afer stafeve shendetesore me qellim qe ,nepermjet informacioneve te ndryshme  nga Institucione  shume serioze dhe profesionale,nga aktivitetet e ndryshme  te organizuara nga stafet tona  shendetesore dhe joshendetesore ,te kontriboj  ne rritjen e performances ne sherbimin ndaj qytetarit.Koncepti I shendetit ,sipas OBSH , nuk eshte  vetem mungese semundje por mireqenie fizike ,mendore dhe sociale .Ky koncept I ri mbi shendetin ka bere qe te shtojme  angazhimin tone  profesional ,te shtojme bashkepunimin  ndersektorial ,te  rrisim   bashkepunimin me aktore te rinj dhe t’i japim nje dimension te ri menyres se punes tone ne zbatim te politikave shendetesore te Ministrise se Shendetesise . 

         Moto e punes tone eshte: Nje Durres i shendeteshem me njerez te shendetshem.

Ne po bashkepunojme  edhe  me Institucione te qeverisjes vendore :Prefekture ,Bashki ,Komuna ,me Institucione joshendetesore  (vecanerisht  me Drejtorine Rajonale Arsimore) ,OJF lokale  ,kombetare dhe ndekombetare sepse  shendeti eshte nje produkt komleks ku ndikojne  shume faktore pervecse shendetesore si ekonomik,social  etj .Qellimi I punes tone eshte te permiresojme ne vazhdimesi  shendetin e popullates dhe ne te njejten kohe te jetojme ne nje  vend me shendet mjedisor  konform standarteve.

Ne deshirojme qe komunikimi me  JU te jete  I vazhdueshem  ,sepse ne te gjithe jemi aktore  ne perpjekjet tona  te vazhdueshme per te patur te gjithe nje shendet sa me te mire.Nje ze me shume ,nje sugjerim  ,nje vleresim nga Ju  do te na ndihmoj  ne pune tone te perditshme,ne  perpjekjet tona qe shpesh kthehen ne sfida te verteta ne perballje me te panjohuren ,ne perbaljen me me te miren . Pa humbur kohe te ndryshojme stilin tone te te jetuarit ,te bejme nje jete sa me te shendetshme  sepse shendeti eshte pasuria me e madhe qe kemi.

Jam I sigurte qe informacionet ne kete faqe interneti  do  te na  ndihmojne te gjitheve  ne perpjekjet tona   te perbashketa  per  te  patur nje shendet  ne nivelin a standarteve  me te mira europiane  ku deshirojme dhe kemi zgjedhur te shkojme.

 

 

              Faleminderit qe  vizitoni  faqen tone te internetit 

DREJTORI

     

             Dr. Kristo HUTA   

Drejtoria shëndetit publik:

Drejtoria e shërbimit parësor në Durrës ka ngritur grupet e punës që do të monitorojnë të gjithë vijën bregdetare për lokalet e natës dhe kryesisht për ndotjen akustike.

 

Lexo me shume...

Disa tregues shendetesor per vitin 2017

Lexo me shume...

Kunder dhunes me baze gjinore


Te gjitha te drejtat te rezervuara.   Copyright © 2013.