Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Prej dy vitesh DRSH Durres, ne bashkepunim te ngushte me QKCSAISH, filloi pilotimin e...

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,si anetare  e Grupit te reagimit te kordinuar  prane...

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Nga aktivitet mbi zbatimin e Planit Vjetor KRAT Durres nga DRSH DURRES.   Drejtoria...

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Ne kuader te procesit te permiresimit te vazhdueshem te cilesise se sigurise dhe te Akreditimit ,...

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,organzoi aktivitet sensibilizues ne shkollen 9 vjecare...

 • Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

  Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore...

 • Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

  Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

 • Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

  Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve...

 • Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

  Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e...

 • Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

  Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

 

Intervista e Drejtorit te DRSH Durres ne lidhje me masat e mara gjatë sezonit turistik

Drejtori

 

 

 

Dr. Kristo HUTA

 

Datëlindja:                 19.09.1954

Profesioni:                  Mjek Anestezist Reanimator

Eksperienca Pune:

 1979-1985       Mjek i Përgjithshëm në Qendrën Shëndetësore Helmas

1990-1999       Shef i Shërbimit Anestezi-Reanimacion Durrës

1999-2003       Drejtor i Spitalit Rajonal Durrës

2003-2004       Specializuar për ONKOLOGJI

2004-2006       Drejtor i Spitalit Rajonal Durrës

2007- e në vazhdim Kordinator i Cilësisë të Spitalit Rajonal Durrës

Drejtoj Shoqatën Humanitare “Ryder Albania” të Kujdesit Paliativ ,që nga viti 1996 e në vazhdim.

Prej vitit 2002 e në vazhdim  President i Shoqatës Shqipëtare së Kujdesit Paliativ

 

Arsimi Universitar:

 

Viti akademik i regjistrimit: 1974-1979

Universiteti i Tiranës Fakulteti i Mjekësisë,

Dega:   Mjekësi e Përgjithëshme.

 

Viti Akademik i Specializimit:          1987-1990

Specializohet si Anestezist Reanimator pranë Universitetit të Tiranës,Fakulteti i Mjekësisë.

 Aftësi dhe Kompetenca Personale:

 Që nga viti 2000 inkluduar në projekte te ndryshme për edukimin e mjekëve të familjes,si dhe të personelit infermieror në rrethe të ndryshme të vendit për kualifikimin e tyre në Kujdesin Paliativ.Kam marrë pjesë në shumë Kongrese, konferenca  dhe trajnime Europiane të Kujdesit  Paliativ.

Në vitin 2009 Anëtar i komitetit kombëtar për përgatitjen e Programit Kombëtar i Kontrollit të Kancerit.

Në vitin 2010 Drejtor Projekti “Hartimi i Standarteve dhe Planit të Veprimit” për implementimin e strategjise kombetare të Kujdesit Paliativ,mbështetur nga Fondacioni i Shoqërisë së Hapur

 

Në vitin 2011 Drejtor Projekti “Integrimi i Kujdesit Paliativ në Sistemin e Kujdesit Publik e Social dhe Shendetësor në Shqipëri”. Mbështetur nga Fondacioni i Shoqërisë së Hapur.

 

Në vitin 2011  Anetar  i grupit punës “Për Hartimin e Protokollit të Infeksioneve Spitalore “

 

Në vitin 2012 Anëtar i grupit te punës Për Hartimin e Udhërrëfyesëve ne Kujdesin Paliativ.

 

Në vitin 2012 Drejtor Projekti “Vlerësimi i Burimeve dhe Kapaciteteve të Spitaleve Rajonale për Krijimin e Sherbimeve të Kujdesit Paliativ për pacientët terminal me kancer “

 

Ne Dhjetor 2012 - Maj 2013 Drejtor i Shendetit Publik Durres.

 

Janar 2012  Anetar i grupit te punes prane Ministrise se Shendetesise  per Hartimin e ligjit te Ri  te Kujdesit Paliativ .

 

Shtator 2013  Drejtor i projekteve per Hartimin e protokolleve ne Kujdesin Paliativ mbeshtetur nga OSFA.

 

Mars 2014  Kryetar i grupit te vlereseuesve te jashtem ,per Akreditimin e Spitalit “Hygeia”

 

Gjuhë të Huaja:

 Gjuha Angleze :Njohje shumë e mire e gjuhës së folur dhe të shkruar .Njohuri shumë e mirë e  në terminologjinë   e mjekësore

Italisht : Njohje shumë e mirë e gjuhës së folur dhe të shkruar .Njohuri shumë e mirë e  në terminologjinë e mjekësore

Greqisht : Njohje shumë e mirë e gjuhës së folur dhe të shkruar .Njohuri shumë e mirë e  në terminologjinë e mjekësore.

Njohuri Informatike :

Sisteme operative programe Windows

Paketa Microsoft Office(Word,Exel,Power Point)MS Office,Internet.

Kualifikime

Prill-Qershor  1996 Specializohem për Menaxhim Spitalor Budapest,Stamboll (Universiteti Shkencave Shëndetësore,në Stamboll në Universitetin Marmara).

Viti 2001 (3 muaj) Menaxhim Spitalor në Universitetin Xhorxh Washington në Amerikë.

Viti 2001   (1 muaj) Menaxhim Spitalor në Ohër të Maqedonisë.

Viti  2008 (1 muaj) Kursi kualifikimit 9-mujor në Qendrën Spitalore  Universitare Tiranë për  Kimioterapi.

 

 

Qershor  2012  e në vazhdim Kursi 2 vjeçar International Pain Policy Fellowship (IPPF), ne Unibersitetin e Wiskonsin në Madison në USA.

DREJTORI

     

             Dr. Kristo HUTA   

Drejtoria shëndetit publik:

Drejtoria e shërbimit parësor në Durrës ka ngritur grupet e punës që do të monitorojnë të gjithë vijën bregdetare për lokalet e natës dhe kryesisht për ndotjen akustike.

 

Lexo me shume...

Disa tregues shendetesor per vitin 2017

Lexo me shume...

Kunder dhunes me baze gjinore


Te gjitha te drejtat te rezervuara.   Copyright © 2013.