Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

Prej dy vitesh DRSH Durres, ne bashkepunim te ngushte me QKCSAISH, filloi pilotimin e...

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,si anetare  e Grupit te reagimit te kordinuar  prane...

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

Nga aktivitet mbi zbatimin e Planit Vjetor KRAT Durres nga DRSH DURRES.   Drejtoria...

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

Ne kuader te procesit te permiresimit te vazhdueshem te cilesise se sigurise dhe te Akreditimit ,...

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ,organzoi aktivitet sensibilizues ne shkollen 9 vjecare...

 • Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore te rrethit te Durresit.

  Viti i Cilesise dhe Akreditimit shtrihet procesi i akreditimit ne te gjitha Qendrat Shendetesore...

 • Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

  Takim ne kuader te dites boterore te te drejtave te femijeve.

 • Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve njerezore.

  Aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te senzibilizimit kunder trafikimit te qenieve...

 • Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e koordinatoreve te cilesise dhe ekipi I vleresimit”

  Trajnim nje ditor me teme “Mbi procesin e akreditimit ne Kujdesin Paresor. Rendesia e...

 • Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

  Aktivitet ne kuader te Muajit Kombetar Antitrafik ne shkollen 9-vjecare Rreth

 

Intervista e Drejtorit te DRSH Durres ne lidhje me masat e mara gjatë sezonit turistik

Kontakte

Drejtoria Rajonale e Shendetesise

Adresa:Rruga “Andon Z.Cajupi”.Lagja nr.4 Durres Albania

Tel.Fax +355 52 223 434 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

N/Drejtori Ekonomik

Tel/Fax +355 52 233 036

N/Drejtori Teknik 

Tel/Fax: +355 52 230 195 

Sherbimi i Epidemiologjise

Tel/Fax : +355 52 223 185 

Sherbimi i Higjenes

Tel:  +355 52 222 421

Mjekesia Familjare 

Tel: +355 52 222 993  

Burimet Njerezore (Koordinator per te drejten e informimit dhe te mbrojtjen e te dhenave personale(formulari)Koordinator i Edukimit ne Vazhdim)

Tel: +355 52 222 993  

 

URGJENCA                                                                                         

222 222

URGJENCA PEDIATRIKE                                                                 

222 585

QENDRA SHENDETSORE 1(LAGJIA 1,2,3,4)                               

229 770

QENDRA SHENDETSORE 2(LAGJIA 5,6,7,9,10,11)                      

223 326

QENDRA SHENDETSORE 3(LAGJIA 12,17)                                  

239 361

QENDRA SHENDETSORE 4(LAGJIA 8,18)                                    

239 364

QENDRA SHENDETSORE 5(LAGJIA 16)                                        

239 362

QENDRA SHENDETSORE 6(PLAZH)                                              

260 752

QENDRA SHENDETSORE 7(LAGJA 14)                                        

264 210

QENDRA SHENDETSORE 8(SPITALL,PORTOROMANE)          

239 363

QENDRA SHENDETSORE 9(SHIJAK)                                        

057 123035

QENDRA SHENDETSORE XHAFZOTAJ                                        

227704

QENDRA SHENDETSORE RRASHBULL                                         

222 475

 

DREJTORI

     

             Dr. Kristo HUTA   

Drejtoria shëndetit publik:

Drejtoria e shërbimit parësor në Durrës ka ngritur grupet e punës që do të monitorojnë të gjithë vijën bregdetare për lokalet e natës dhe kryesisht për ndotjen akustike.

 

Lexo me shume...

Disa tregues shendetesor per vitin 2017

Lexo me shume...

Kunder dhunes me baze gjinore


Te gjitha te drejtat te rezervuara.   Copyright © 2013.